Subscribe:

miercuri, 16 aprilie 2014

Inna - Cola Song: Va fi hitul verii?

Inna si-a pregatit meticulos revenirea: a terminat un turneu, l-a "acostat" pe J. Balvin si a lucrat cu producatori de renume. Insa va deveni "Cola Song" hitul acestei veri?

Evident, interpreta a filmat un videoclip in care arata al naibii de sexy si danseaza provocator.



Insa nu va asteptati ca piesa sa fie ceva profund sau sa reprezinta o schimbare de stil pentru Inna. Nici gand. Ea continua sa faca ceea ce stie cel mai bine: cantece pop-dance, care iti raman usor in minte, cu versuri fredonabile si ritmuri de club. Asta a fost stilul ei inca de la inceput, asa ca nu trebuie condamnata.

Va mai amintiti "Hot", care a rupt toate topurile? Ei bine, cam pe acelasi gen merge si "Cola Song" (minus acel popcorn sound si cu influente latino).





Videoclipul oficial a fost filmat in Barcelona si Costa Rica, iar de partea de regie s-a ocupat John Perez, care a mai lucrat cu artisti precum Shakira, Rihanna, Jay-Z, Alicia Keys sau Paul McCartney.

Cola Song este unul dintre cele mai sexy videoclipuri pe care le-am filmat pana acum”, spune INNA. “Ma face sa ma simt increzatoare in mine, plina de energie, pregatita pentru o vara lunga si frumoasa. Sper ca toti fanii mei Club Rockers se vor bucura sa vada acest video si sunt sigura ca se vor distra ascultand piesa”, a adaugat interpreta.

Producatorii acestei piese sunt TJR (a produs “Don't Stop the Party” - Pitbull) si Axident (“Turn Up the Love” - Far East Movement), iar compozitorii sunt Breyan Isaac (a lucrat cu Flo-Rida, Pitbull) si Andrew Frampton (Westlife, Natasha Bedingfield, Garvin DeGraw). 

Inregistrarile au avut loc in studiourile Atlantic Records din Los Angeles.

P.S.: Mie inceputul imi aduce cu PCD-Bottle Pop. :) Voi ce parere aveti?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu