Subscribe:

duminică, 6 aprilie 2014

Mandinga feat Fly Project - Hello: Fete sexy in armata, votca si distractie

V-ati imaginat vreodata o baza militara plina de fete in uniforma, care dau petreceri in fiecare seara? Ei bine, Mandinga si baietii de la Fly Project s-au gandit sa va implineasca acest vis, in videoclipul piesei "Hello".Elena joaca rolul unei inspectoare sexy, care vine in control sa vada ce fac subalternii si descopera cat sunt de destrabalati :) .

Piesa este o combinatie ciudatica de dance-pop in stilul Fly Project, influente rusesti si latino. Aveti curaj sa "gustati" din acest cocktail?Videoclipul a fost filmat in Studiourile Buftea, iar din figuratie face parte si vehiculul de salvare impresionant GEO-O Warrior.

"Nu am planuit aceasta colaborare, Mandinga a venit la noi pentru a le face o piesa si echipa noastra s-a apucat de treaba. Dupa ce piesa a prins contur, ne-au propus sa fie feat, iar noi am acceptat. Hello este o productie muzicala Fly Records si desi agenda noastra este una extrem de aglomerata, nu aveam cum sa spunem nu. Ne place piesa", a spus Tudor, Fly Project.
Totusi, Elena a trebuit sa indure frigul care s-a lasat peste noapte.

In timpul zilei a fost perfect, soare, frumos, dar cand a trebuit sa filmam noaptea, iar eu eram doar intr-un body… Stateam cu ceaiul fierbinte langa mine, non-stop. Cred ca am baut cativa litri in seara respectiva, de frica sa nu racesc. E greu tare in armata”, povesteste Elena.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu